Oszczędzaj na zakupach i zamawiaj produkty Avon ze zniżką. Dzięki temu oszczędzisz, a kosmetyki zamówisz z dostawą do domu. Jeżeli dodatkowo chcesz zarobić dodatkową gotówkę, możesz zarejestrować się i sprzedawać Avon innym osobom. Zostań Konsultantką Avon i korzystaj z wielu dodatkowych możliwości. Rejestracja AVON jest szybka i bezproblemowa, od razu po założeniu konta możesz zacząć działać. Dodatkowo dostaniesz pakiet na start zupełnie za darmo. Kupując poprzez Klub Avon otrzymujesz rabaty do 40% a dodatkowo odbierzesz prezenty za zamówienia w programie dla nowych osób. W Avon nie masz obowiązku zamawiania co katalog, zostając konsultantką Avon nie masz żadnych obowiązków. To zajęcie dodatkowe, które możesz wykonywać zawsze przy okazji lub kiedy masz wolną chwilę.

sobota, 24 maja 2014

Babka piaskowa w proszku-recenzja

Babkę piaskową otrzymałam w ramach współpracy z :Credopr.

Informacje od producenta:
 Babka piaskowa to chyba jedno z najbardziej popularnych ciast, które chętnie gości na Wielkanocnym stole. Babka piaskowa zazwyczaj wypiekana jest w typowej dla babek okrągłej formie. Posypka z cukru pudru podkreśla jej klasyczny kształt, a zawarta w składzie wanilina wydobywa wspaniały aromat.

Moja opinia:
Produkt znajduje się w pomarańczowym opakowaniu 400 g.Babka jest bardzo szybka w przygotowaniu.Zaledwie około 10 minut zajęło mi rozrobienie ciasta.Ma mocno orzechowy smak.Jest trochę sucha.Dobrze smakuje z czekoladową polewą,na którą przepis podany jest z tyłu opakowania.Ciasto nie za bardzo wyrosło.Babka niestety zawiera konserwanty i barwniki,ale dzięki temu ma długą tatę ważności.Produkt jest raczej mało dostępny,ponieważ nigdzie w sklepie nie spotkałam tej babki.

Zalety:
-szybka w przygotowaniu
-długa data ważności
-dobrze smakuje z polewą czekoladową

Wady:
-sucha
-ciasto nie za bardzo wysrosło
-zawiera konserwanty i barwniki
-dostępność

Ocena:
3+/5

Zapraszam na stronę producenta:KILK

2 komentarze:

  1. Chyba lepiej zrobić własną. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgadzam się = roboty trochę więcej ale smak! O, u mnie jest przepis na zebrę - zapraszam ;)

    OdpowiedzUsuń