Oszczędzaj na zakupach i zamawiaj produkty Avon ze zniżką. Dzięki temu oszczędzisz, a kosmetyki zamówisz z dostawą do domu. Jeżeli dodatkowo chcesz zarobić dodatkową gotówkę, możesz zarejestrować się i sprzedawać Avon innym osobom. Zostań Konsultantką Avon i korzystaj z wielu dodatkowych możliwości. Rejestracja AVON jest szybka i bezproblemowa, od razu po założeniu konta możesz zacząć działać. Dodatkowo dostaniesz pakiet na start zupełnie za darmo. Kupując poprzez Klub Avon otrzymujesz rabaty do 40% a dodatkowo odbierzesz prezenty za zamówienia w programie dla nowych osób. W Avon nie masz obowiązku zamawiania co katalog, zostając konsultantką Avon nie masz żadnych obowiązków. To zajęcie dodatkowe, które możesz wykonywać zawsze przy okazji lub kiedy masz wolną chwilę.

środa, 21 maja 2014

Majonez czosnkowy-recenzja

Dziś recenzja kolejnego majonezu,który otrzymałam od Credo pr .
Informacja od producenta:
Wszystkich konsumentów poszukujących nowych wrażeń smakowych, a przede wszystkim „fanów” Majonezu stołowego kętrzyńskiego, zainteresują z pewnością, stworzone na jego bazie, Majonezy smakowe. To niezwykłe połączenie majonezu z dodatkiem naturalnych wyciągów smakowych (czosnkowego) i (chrzanowego), w połączeniu z kompozycją przypraw sprawi, że jaja, wędliny, czy potrawy z grilla nabiorą nowego wykwintnego i niepowtarzalnego smaku.

Moja opinia:
Majonez znajduje się w słoiku 220 g.Jest koloru białego.Jego etykieta jest czytelna i ma założoną plombę,po której możemy poznać czy słoik był wcześniej otwierany.Przyznam,że nigdy nie jadłam majonezu smakowego.Raczej spotkałam się z sosem czosnkowym.Po pierwszym spróbowaniu właśnie tego produktu od razu go polubiłam.Ma idealną konsystencję i jest pyszny w smaku.Niestety niezbyt dostępny.Kosztuje około 5 zł.Nadaje się do bardzo wielu potraw.Mięs,kanapek lub potraw z grilla.Polubiła go cała moja rodzina.

Zalety:
-smak
-konsystencja
-zamknięcie
-nadaje się do wielu potraw
-czytelna etykieta
-cena

Wady:
-dostępność

Ocena:
5-/5

Zapraszam na stronę producenta: KILK

1 komentarz: